Ghid montaj

Ghid montaj

DESPRE MONTAJ

Cand vine vorba de montaj, suntem primii. Mai exact, primii la casele oamenilor care locuiesc in Bucuresti si Ilfov. Echipa noastra de experti se deplaseaza in Bucuresti si Ilfov pentru a oferi servicii gratuite de montaj clientilor.

Daca nu locuiti in Bucuresti sau Ilfov, nicio problema. Gasim intotdeauna solutii pentru clientii nostri! In cadrul departamentului de Comunicare si Suport veti intalni o echipa de asistenta tehnica ce este gata sa va indrume pas cu pas in procesul montajului. Acest proces este simplu si rapid, deoarece produsele noastre sunt realizate astfel incat sa poata fi montate cu usurinta. 

Masurare si montaj gratuit in Bucuresti si Ilfov. Oferim asistenta tehnica pentru montaj pentru clientii din toata tara.

Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, promptitudinea si profesionalismul sunt doua dintre punctele forte ale angajatilor nostri. Asadar, montajul de calitate este garantat, indiferent ca este montat de echipa noastra sau chiar de voi!

Fie ca vorbim despre montaj in Bucuresti sau Ilfov sau despre asistenta tehnica, noi va stam la dispozitie in fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la 9:00 la 17:30. 

Promotia
noastra

Va oferim asistenta telefonica pentru toate comenzile, in vederea efectuarii masuratorilor si montajului chiar de catre dumneavoastra precum si oferta de pret personalizata.